** CORONA MAATREGELEN **

Beste klanten,

U blijft van harte welkom bij Denhil maar ook wij doen er alles aan om de strijd tegen het Coronavirus aan te gaan. Helpt u mee?

Het allerbelangrijkste! Houd te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar. Voor u zelf en voor ons.

Voelt u zich niet helemaal lekker, verzoeken wij u een andere keer langs te komen. 

Wij kunnen niet meer dan 2 personen per showroomgesprek toestaan. 

Indien er al 3 showroomgesprekken bezig zijn, zullen wij u vragen een andere keer of later die dag terug te komen.

Voor de zonwering showroom is dat maximaal 2 showroomgesprekken per 2 bezoekers. Dus maximaal 4 personen in de showroom.

Wij kunnen niet op afspraak werken omdat we niet van te voren weten hoeveel personen er al zonder afspraak in de showroom aanwezig zijn en wij u dan niet op het afgesproken tijdstip te woord kunnen staan.
U kunt wel vlak voor uw bezoek even bellen om te informeren of het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt. Zo komt u niet voor niets.

Hartelijk dank voor uw begrip! 

 Zomeractie Kozijnen

Van 1 juni tot 1 september 2020

Zomeractie2020

                                       Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 juni tot 1 september 2020.
Per kozijn waar u door DENHIL Kozijn- en Geveltechniek een draaikiepraam laat plaatsen, doen wij u één inzet-insectenhor cadeau. Uiteraard in de kleur van het draaikiepraam.

Met een inzet-insectenhor in uw kunststof draaikiepraam, blijft de kamer gegarandeerd insectenvrij. Ook als u het raam wijd open heeft staan. U kunt het hor het hele jaar door in het kozijn laten zitten. Maar u kunt er ook voor kiezen om het hor ’s winters op te bergen.  

Tegen een geringe meerprijs kunt u het hor laten voorzien van een rolsysteem, zodat u niet elke keer het hor hoeft te verwijderen als u bijvoorbeeld een stofdoek wilt uitslaan of een dekbed buiten wilt laten luchten.

Deze actie geldt niet in combinatie met eventuele andere acties van Denhil.


Wij verwelkomen u graag in onze showroom op de Impuls 65, industrieterrein
Baanstee-Oost, te Purmerend om u voor te rekenen wat het vervangen van kozijnen kost, in combinatie met onze zomeractie. Wij adviseren u graag in de vele mogelijkheden.