*** CORONA MAATREGELEN SHOWROOMS ***

Vanaf 3 maart is onze showroom weer op afspraak te bezoeken. U kunt ons bellen (0299-413103) om een afspraak te plannen. Per afspraak mogen wij maximaal 2 personen ontvangen, er kunnen maximaal 2 afspraken gelijktijdig plaatsvinden. Een afspraak mag maximaal 2 uur duren. Zowel u als wij moeten ons aan de Corona regels houden: te allen tijde 1,5 meter afstand houden, het dragen van mondkapjes en het desinfecteren van de handen. Bij de trap vindt u de desinfectans paal.

Wij begrijpen dat deze verplichte maatregelen nog steeds hard nodig zijn om de Corona besmettingen de kop in te drukken. We zijn blij, niet alleen voor ons maar voor alle ondernemers, dat we weer bezoek mogen ontvangen in onze showroom maar we zullen daar uiterst zorgvuldig mee omgaan om niet het risico te lopen weer in een lockdown terecht te komen. We rekenen op uw medewerking en begrip.

Alle montages gaan overigens wel gewoon door, zoals gepland.

Blijf allen gezond en hopelijk zorgen de vaccinaties voor betere tijden, waarbij we langzaam aan weer terug kunnen naar het oude "normaal".