** CORONA MAATREGELEN **

Beste klanten,

U blijft van harte welkom bij Denhil maar ook wij doen er alles aan om de strijd tegen het Coronavirus aan te gaan. Helpt u mee?

Het allerbelangrijkste! Houd te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar. Voor u zelf en voor ons.

Voelt u zich niet helemaal lekker, verzoeken wij u een andere keer langs te komen. 

Wij kunnen niet meer dan 2 personen per showroomgesprek toestaan. 

Indien er al 3 showroomgesprekken bezig zijn, zullen wij u vragen een andere keer of later die dag terug te komen.

Voor de zonwering showroom is dat maximaal 2 showroomgesprekken per 2 bezoekers. Dus maximaal 4 personen in de showroom.

Wij kunnen niet op afspraak werken omdat we niet van te voren weten hoeveel personen er al zonder afspraak in de showroom aanwezig zijn en wij u dan niet op het afgesproken tijdstip te woord kunnen staan.
U kunt wel vlak voor uw bezoek even bellen om te informeren of het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt. Zo komt u niet voor niets.

Hartelijk dank voor uw begrip! 


://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5f/1/16/1f31e.png");">? VOORJAARSACTIE ZONWERING

Het is weer lente en de zon begint alweer vroeg met schijnen. Wat heerlijk! Bent u nog niet voorzien van een mooi elektrisch terrasscherm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van deze fantastische actie die tot en met vrijdag 29 mei duurt. Wees er dus op tijd bij!
Bezoek onze showroom aan de Impuls 35 te Purmerend om dit mooie Ipanema scherm te bewonderen.

Ipanema2020

 Lenteactie Kozijnen

Van 1 maart tot 1 juni 2020

Lente2020

                             Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 maart tot 30 mei 2020. 

In elke ruimte waar u door DENHIL  Kozijn- en Geveltechniek een kozijn laat plaatsen, doen wij u het ventilatierooster cadeau. Stelt u geen prijs op een ventilatierooster, bieden wij u een gratis inzet-insectenhor aan voor elk draaikiepraam dat u bij ons bestelt. 

Een ventilatierooster is maximaal één meter breed. Heeft u een breder rooster nodig, betaalt u alleen de meerprijs voor de extra breedte. Voor het overige zijn er geen beperkingen. Het ventilatierooster kan in elk gewenste kleur, passend bij het kozijn, geleverd worden. 

In de showroom kunnen wij u de werking van het ventilatierooster, met het vernuftig binnenwerk, laten zien. Een ventilatierooster zorgt voor een goede vochthuishouding en voldoende aanvoer van verse lucht in uw woning, ook als alle ramen en deuren gesloten zijn.  

Deze actie geldt niet in combinatie met eventuele andere acties van Denhil.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom op industrieterrein Baanstee-Oost,
Impuls 65 te Purmerend om u voor te rekenen wat het totale financiële voordeel, in combinatie met onze lenteactie, voor u kan betekenen!