Over Denhil

"Vaarwel onderhoud" en welkom op de website van DENHIL® Kozijn- en Geveltechniek, al sinds 1996 dé specialist in kunststof toepassingen voor ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en andere gevelelementen.
DENHIL®
Kozijn- en Geveltechniek is inmiddels een begrip voor duurzaamheid en kwaliteit. Maar nog belangrijker is onze goede naam in begeleiding en creatief advies. Daarmee garanderen wij dat u verantwoord investeert in uw huis en profiteert van meer wooncomfort.

Ons werkgebied is voornamelijk Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam, Broek in Waterland, Warder, Kwadijk, Oosthuizen, Ilpendam, de Rijp, Middenbeemster, Zuidoostbeemster, Landsmeer, Oostzaan, Zaandam. Kortom regio Waterland en de Zaanstreek.

Van idee tot eindproduct staan wij u terzijde. Dat kan niet iedereen ons nazeggen.

 

Marcel, Dorien en Tessa Mastenbroek heten u graag welkom in de showroom van DENHIL®  Kozijn- en Geveltechniek.

VKG-keur bedrijf voor kunststof kozijnen, deuren, dakramen en dakkapellen Denhil Kozijn- en geveltechniek in Purmerend

VKG gecertificeerd

DENHIL® Kozijn- en Geveltechniek is een VKG-keur bedrijf. Dit keurmerk wordt afgegeven aan bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zoals vastgesteld door de brancheorganisatie VKG. Het betreft hier eisen op het gebied van productie, montage en service. Zo worden VKG-keur bedrijven periodiek gecontroleerd op hun montagekwaliteit en wordt er gewerkt volgens de speciaal voor de particuliere markt vastgestelde verkoop- en leveringsvoorwaarden.

VKG-keur bedrijven zijn tevens verbonden aan het waarborgfonds VKG-keur, een belangrijke zekerheid in economisch zware tijden. Kortom VKG-keur gecertificeerde bedrijven bieden zekerheid, duidelijkheid en kwaliteit. Het zijn betrouwbare en professionele leveranciers. Er wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde producten. Zowel de duurzaamheid als de inbraakwerendheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Er wordt gemonteerd volgens beproefde Nederlandse montagemethoden. Als u een aanbetaling afspreekt tot maximaal 30% van het orderbedrag op kozijnen/ramen en deuren, wordt deze aanbetaling door het VKG waarborgfonds gegarandeerd. Dit geeft u financiële zekerheid.

Mocht u desondanks niet tevreden zijn, kunt u altijd gebruik maken van een heldere klachtenprocedure. Kortom het VKG–keurmerk biedt zekerheid. Voor meer informatie kijk op de website van VKG.