Pergolazonwering Purmerend

DENHIL Zonwering en Buitenleven levert pergolazonwering tegen zon en regen.

Zeer strakke doekspanning

Waterdicht doek

Geïntegreerd hemelwaterafvoer

Pergolazonwering van Verano nu bij DENHIL te koop

Een pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je ’s zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!


De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindings-onderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen.


De pergola zonwering is voorzien van een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst “vergrendeld” wordt. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt voor een soepele beweging van het doek. Indien volledig geopend, wordt een extreme spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en met dezelfde motor die het systeem beweegt een enorme kracht op het doek uit te oefenen. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. Het doek maakt geen zogenoemde “waterzakken”, zelfs niet bij een lage helling van de constructie.


De zijgeleiders van de pergola zonwering bieden bovendien een superieur afwateringsmanagement waarbij het water door de palen stroomt, zelfs als de constructie niet volledig geopend is. De afvoer van regen tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van acht graden wordt gegarandeerd. Door de beperking van de dakhelling tot acht graden is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren in elke gewenste uitval van de veranda- en pergola zonwering.

pergolazonwering Purmerend

In 2020 werden in Mülheim an der Ruhr de felbegeerde Red Dot Awards uitgereikt. Wij kunnen met grote trots delen dat Verano de Red Dot Product Design Award heeft gewonnen met de nieuwe pergolazonwering V642 – Tumba.

In 2020 werden in Mülheim an der Ruhr de felbegeerde Red Dot Awards uitgereikt. Wij kunnen met grote trots delen dat Verano de Red Dot Product Design Award heeft gewonnen met de nieuwe pergolazonwering V642 – Tumba.

Voordelen van pergolazonwering van Verano

  • Gepatenteerd lockingmechanisme dat zorgt voor een zeer strakke doekspanning
  • Doorlopend muurprofiel voor een waterdichte afsluiting en vrijheid in bevestiging
  • Afwatering via de zijgeleiding naar de palen op iedere positie

Standaard uitvoering

  • Uitvoering in alle standaard beschikbare structuurlakken
  • Afwatering bij iedere positie van de voorlijst
  • Afwatering van 50 liter per [m2] per uur bij een dakhelling van 8 graden
  • Retro Colors doek
  • Tussenbalk inclusief of exclusief LED verlichting
  • Inclusief Somfy Pergola IO
  • Inclusief Situo IO 5 VAR bij LED verlichting, anders Situo IO

Verano pergola zonwering V642 - Tumba

Verano pergolazonwering Purmerend

Let op!

Indien de pergola- en verandazonwering enige tijd niet gebruikt is, kunnen er (horizontale) afdrukken zijn ontstaan in het doek i.v.m. de doekverdikking. Deze (horizontale) afdrukken zijn niet permanent, wanneer de zon op het doek schijnt verdwijnen deze. De mate
waarin dit voorkomt is minimaal, het doek van de V642 – Tumba is namelijk elastisch en staat op trekspanning.

Bij gesloten toestand is het nog steeds mogelijk dat het doek nat wordt. Noch de werking, noch de levensduur van het scherm worden hierdoor negatief beïnvloed. Het doek is speciaal behandeld tegen vocht.

Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom